Testimonials

De kracht van mooie digitale projecten opleveren is vooral veel plezier hebben en communicatie. Blijf helder en open, dan kan er een prachtige relatie ontstaan. Deze relaties gingen je al voor:

 • Bas heeft voor mij meerdere keren een website gemaakt. De samenwerking met Bas kan ik omschrijven als prettig en constructief. Het samen tot een eindresultaat komen is meerdere keren goed verlopen.

  Hij luistert goed naar de wensen van de klant en neemt hier zijn tijd voor om tot een mooi resultaat te komen. Als Bas je advies of tips kan geven zal hij dit doen. De wensen van de klant goed in kaart brengen, tips geven waar mogelijk en zorgvuldig zijn tijd nemen om een goed resultaat af te leveren zijn voor ons de redenen om met Bas samen te werken.
  Rob van Laar
  Van Laar Administraties & Belegingen
 • Bas volgt op de pixel nauwkeurig het ontwerp op dat is aangeleverd. Dat betekent dat je als ontwerper je huiswerk goed moet hebben gemaakt. Dat wil niet zeggen dat Bas niet meedenkt. In tegendeel. Bas denkt altijd in oplossingen en houd overzicht op een project. Hij weet als geen ander dat je in het ontwerpproces tegen onvoorziene problemen kunt stuiten.

  Met goed onderbouwde argumenten komt hij altijd weer met vernuftige oplossingen. Oplossingen die ten goede komt van het ontwerp en daardoor beter wordt in zijn toepassing. Kortom Bas is goed georganiseerd en dat zie je terug in zijn programmeren. Het is een rustige jongen die geconcetreerd werkt. Gewoon een prettige gozert om mee samen te werken!
  Ad van Halteren
  Beeldbrekers
 • Ik ken Bas als een betrouwbare en goed programmeur die meedenkt over de beste oplossing. Hij heeft uitgebreide kennis van WordPress en de beste plugins en kan via CSS ook de mooiste ontwerpen op een website realiseren. Daarnaast is hij ook bijna altijd vrolijk wat ook energie oplevert!
  Erik Hermeler
  eRocket
 • Onze samenwerking met Bas was perfect. Hij was onze programmeur voor onze websites. We hebben fijn samengewerkt! Hij was goed bereikbaar en reageerde snel. Als we iets veranderd wilde hebben werkte hij dat gelijk af!
  Tessa Ripping
  Mede-eigenaresse restaurant Frascati en restaurant de Rosmolen Frascati, Rosmolen
 • Je komt zelden zo’n talent als Bas van Dooremalen tegen. Belachelijk efficiënt en bijzonder creatief in zijn vakgebied, Bas heeft een groot inlevingsvermogens vermogen zodat je echt tot het beste website resultaat komt, dat zijn zomaar de eerste gedachtes die mij te binnen schieten als ik aan hem denk. Als directeur van de firma shuttersdiscount schakelden wij Bas meerdere keren in om verschillendewebsites te bouwen en te onderhouden, naar de allerlaatste technieken. Ook bij technische problemen die altijd op de meest ongewenste momenten kunnen ontstaan maakten wij gebruik van zijn expertise, en werd er zelfs in de late uren of weekend altijd actie ondernomen!.

  Ook een sterk punt van Bas is, zijn vermogen als onze insteek van een idee voor een website of tekst niet echt helder was wist hij precies de kern van onze boodschap om te zetten in visuele plaatjes en de kern van wat wij als shuttersdiscount willen stralen duidelijk te verwoorden. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare website developer die echt meedenkt en op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen op een zeer breed gebied, daarnaast is het een openbaring dat Bas duidelijk communiceert en geen bla bla verhalen verkoopt. Wij zijn de laatste 10 jaren uitermate tevreden over deze samenwerking.
  Roger Salfischberger
  Eigenaar, ShuttersDiscount.nl
 • Ik heb met Bas mogen samenwerken bij onze vorige werkgever en bij Marketing Smartheads voor verschillende projecten. Bas is eerlijk, kritisch, gaat voor kwaliteit, transparant en een goed gevoel voor humor! Een fijne vent om mee samen te werken met een goed karakter! Als je met Bas samenwerkt dan kenmerkt hij zichzelf op de volgende punten: Als iets niet haalbaar is dan spreekt hij dat in alle eerlijkheid uit. Dit inschattingsvermogen is van essentieel belang in onze branche. Op basis van zijn inschatting moet een offerte worden uitgebracht en een planning. Bas is van de details. Hij bijt zich volledig vast als een pitbull. Hij wilt alle in- en outs weten om het juiste eindproduct voor de klant te kunnen leveren. Bas is niet het persoon dat zich beperkt tot alleen zijn werk.

  Hij denkt altijd verder en met je mee. Dit kan ik altijd enorm waarderen, omdat dit ten goede komt voor de klant. Bas kan zijn advies en keuzes goed onderbouwen. Dit maakt hem een professional! Bas is gek op een strakke planning en komt zijn afspraken altijd na! Hij vindt het belangrijk om het overzicht te bewaken. Hij doet dit door communicatie helder te houden, maar vraagt dit ook zijn opdrachtgever. Dit doet hij om de verwachtingen helder te krijgen.

  Bas kan goed aangeven waar hij wel en niet goed in is. Bas is transparant. Soms gaat het even niet of komt het op een ander moment beter uit. Altijd duidelijk! Bas staat altijd voor je klaar. Als er een noodsituatie is bij de klant, dan springt Bas direct bij om het probleem vast te stellen en de oplossing toe te passen. Het is voor mij belangrijk dat iemand gelukkig is, dat heeft een positieve invloed op onze werkrelatie en zijn of haar creativiteit. Bas weet wat hem gelukkig maakt; zijn gezin! Bas wilt zich graag focussen, dus zorg ervoor dat hij zich volledig kan focussen op zijn opdracht. Mocht u op bovenstaande toelichting willen hebben dan kunt u contact opnemen met mij via: 06 83 59 66 32.
  Chester Brugmans
  Allround Marketeer